viernes, 30 de enero de 2009

Manifestació a Castelló de la Plana

Dissabte 31 de gener de 2009 manifestació a Castelló de la Plana. A les 18 hores en La Farola JSPV-Onda estarà per a solidaritzar-se amb tota la gent que està patint l'aprofitament de la crisis per part d'alguns.
El Senyor Fabra no volia permetre la manifestació, segurament perque sap que va dedicada al Senyor Camps, el qual no està fent res per a millorar la situació laboral al País Valencià.
La Generalitat té les Competències actives en treball i, el resultat és que de cada sis parats o parades a Espanya, u és de Camps i el PP Valencià.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

POR EL EMPLEO Y LA PROTECCIÓN SOCIAL,TODOS ESTAMOS AFECTADOS¡ACUDE!UGT-MCA

Paco Peña Martínez

PROGRESSISME dijo...

Sols volia fer una reflexió.

Jo vaig assistir, tal i com al meu blog ilustre amb paraules i fotografies, a la manifestació del dissabte a Castelló. Contra la política de la Generalitat en aquesta crisis.

Al arrivar a casa ilusuionat per la festa reivindicativa que vam dur endavant, més de 5000 persones a Castelló i 10000 a València i 7000 a Alacant, el que vaig vore va ser zero a Canal 9.

Eixe dia vam eixir a totes les televisions estatals i no a la autonòmica. A Canal 9 va eixir el Pla anticrisis de Camps, un pla que es fum. Fum perque darrere d'ell no hi ha messures reals ni partides econòmiques. En res. Però el van vendre com la panacea.

La ciutadania valencianan que mire Canal 9 no sabrà que hi hagué manifestacions perque Camps que te les competències en treball és el mandatari amb més atur de tota Espanya i el que més acomiadaments signa.

Amb diners públics ens manipulen. JA ESTÀ BÉ!

www.davidprogressista.blogspot.com